Sulzfelder Cyriakusberg afbeelding

FrankenDuitsland
Brennfleck

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,66)

Vurig, robijnrode, heldere kleur. Licht rokerig parfum van zwarte bessen, kersen en een fijn toetsje amandelnoot. Heerlijk elegant en toch karaktervol. Verfijnde maar lange afdronk met een hintje chocolade die een zachte kruidigheid achterlaat.

Sulzfelder Sonneberg 4hundert25jahre afbeelding

FrankenDuitsland
Brennfleck

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,47)

13 generaties en 425 jaar ervaring gebotteld in een gelimiteerde fles ter ere van een indrukwekkende verjaardag. Blauer Sylvaner: Deze zeldzame oerdruif van Sylvaner (In heel Duitsland staat nog 26 ha!!) geeft krachtige en kruidige wijnen met een hoog floraal gehalte en sterk mineraal karakter. De gedeeltelijke rijping op houten fusten geeft de afdronk nog net dat tikkeltje extra. Een meer dan waardige jubileumuitgave!

Sulzfelder Cyriakusberg afbeelding

FrankenDuitsland
Brennfleck

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,71)

Fel gele kleur met groene reflecties. Aroma's van rijpe peer, amandel en een zachte kruidigheid beroeren ons geurpalet. Lekker zwoel karakter dat mooi in evenwicht is met de levendige, frisse zuren. De afdronk is lang en weelderig maar blijft elegant en verfrissend.

Sulzfelder Maustal afbeelding

FrankenDuitsland
Brennfleck

(vanaf 6 stuks in the mix: 12,41)

Lichtvoetige en aromatische stijl. Frisse peer, appel en noties van vlierbessen stuiven eerst uit het glas gevolgd door een fijne citrustoets en een vleugje kweepeer. De aromatische maar droge afdronk laat je nog wel even nagenieten.

Sulzfelder Maustal afbeelding

FrankenDuitsland
Brennfleck

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,44)

Diepe, intense neus met veel zwart fruit. Bosvruchten, braambessen en hints van pure chocolade. Stevig mondgevoel met fijne tannine. Lange, licht gerookte afdronk.